Sommardeal! ☀️ Läs gratis hela sommaren när du skaffar ett medlemskap.
Vi kör!

Vi håller dig i loopen kring människorna och bolagen som gör världen bättre.

Om Impact Loop

Impact Loop är Sveriges nya nyhetstjänst som håller dig som ledare, entreprenör och investerare i loopen kring allt som händer inom impact*.

Vi ger dig som läsare daglig kvalitetsjournalistik, gräver fram de viktigaste nyheterna och de mest intressanta intervjuerna. Vi gör också genomgångar av impact-bolagen och analyser om de viktigaste händelserna som präglar vår bransch.

Grundat förra året av Camilla Bergman, tidigare vd för nyhetssajten Breakit, har Impact Loop redan 5 000 prenumeranter på nyhetsbrevet. Vi har också byggt ett bubblande community med månatliga meetups. I sitt nyhetsbrev vd-resan 2.0 på Linkedin har Camilla dokumenterat hela uppstarten av Impact Loop och mediehuset Loop.

Som journalister är vårt mål att komma så nära verkligheten det går. Det vi skriver här ska vara sant, faktakollat och med rubriker som inte hårdvinklar. Med passion och nyfikenhet brinner vi för bolagen som jobbar för att göra världen bättre, samtidigt som vi inte backar för att granska vad som är impact och inte.

Impact Loop har en ansvarig utgivare och följer de pressetiska reglerna.

Idag består Impact Loop av Camilla Bergman (chefredaktör och vd), Diana Demin (CMO), Emelina Seppänen (business development manager), Christian von Essen (reporter) och Johann Bernövall (redaktör och reporter). Dessutom jobbar vi med några av de vassaste skribenterna och krönikörerna i Sverige.

Varmt välkommen in i loopen!

* Med impact-bolag syftar vi på bolag som har som affärsidé att jobba för en eller flera av FNs hållbarhetsmål.

Vårt löfte till dig

Vi håller dig i loopen med de viktigaste nyheterna inom impact – det vill säga bolag som jobbar för en bättre värld.

Vi har alltid örat mot marken för att ge dig den mest initierade journalistiken, de vassaste analyserna och nya tankar som gör dig smartare.

Vi sätter strålkastarljuset på de bolag och individer som faktiskt gör skillnad.

Vi skapar möjligheter för dig att knyta värdefulla kontakter, från investerare till branschkollegor.