Sommardeal! ☀️ Läs gratis hela sommaren när du skaffar ett medlemskap.
Vi kör!

Ta ditt företag in i loopen

Gör som Sveriges smartaste impact-ledare, entreprenörer och investerare – kom in i loopen!
Är ni flera på bolaget som vill ha tillgång till Impact Loop eller behöver en skräddarsydd lösning med olika medlemskap? Kontakta Emelina Seppänen på emelina@loop.se så fixar vi en schysst deal!

Alla våra priser är exklusive 6% moms och medlemskapen betalas årsvis.

Looper
Full tillgång till all vår dagliga journalistik – nyheter, intervjuer, analyser och krönikor

JUST NU: Läs gratis hela sommaren eller betala direkt och få 10% rabatt i ett helt år

0 SEK/mån
Därefter 459 SEK/mån (betalas årsvis)
Builder
Allt som ingår i Looper – och:
Årsmedlemskap i Impact Loops  affärsnätverk, med fysiska meetups för entreprenörer och investerare på olika teman
Möjlighet att pitcha för vårt dealflow-team
Exklusiv databas med tillgängliga finansieringsbidrag att söka för ditt bolag

JUST NU: Läs gratis hela sommaren

0 SEK/mån
Därefter 799 SEK/mån (betalas årsvis)
– du sparar 33%
Investor
Allt som ingår i Looper – och:
Årsmedlemskap för teamet i Impact Loops investerarnätverk
Träffa andra att saminvestera med eller investera i på våra meetups för investerare och entreprenörer
Månatligt dealflow med impact-bolag som just nu tar in kapital, utvalda av vårt dealflow-team som träffat och intervjuat dem
Nyhetsbrevet Impact Investor Loop med tips på nya fonder, data på svenska impact-bolag och bransch-investerarnytt
3 seats ingår för VC
Specialpris för ängelinvesterare
fr. 14 900 SEK/år
Ordinarie pris 23 900 SEK/år
– du sparar upp till 38%

Prenumeranter från

FAQ (vanliga frågor)

Vad är Impact Loop?

Impact Loop är en nyhetstjänst som håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna och händelserna inom impact-sektorn. Vi erbjuder daglig journalistik, nyhetsbrev och ett community för impact-ledare, entreprenörer och investerare som är engagerade i bolag som arbetar mot FNs hållbarhetsmål. Här kan du läsa mer om oss och hur vi startade.

Vem är Impact Loops medlemskap för?

Impact Loop riktar sig till alla som jobbar inom impact eller ekosystemet runtom. Vi har tre medlemskap beroende på vilket behov du har.

Looper – du vill hålla dig ajour med initierad branschjournalistik kring bolagen och personerna inom impact-sfären.

Builder – du vill ta del av all vår branschjournalistik, men även gå med i vårt affärsnätverk för impact-entreprenörer och investerare med regelbundna, fysiska träffar på olika teman. Du får även möjlighet att pitcha för vårt dealflow-team och får vårt exklusiva Builder-nyhetsbrev med tillgängliga finansieringsbidrag att söka, transparenta insikter och lärdomar kring ledarskap och tillväxt.

Investor – du är investerare (vi har medlemskap för både VCs och ängelinvesterare) och vill ta del av vår journalistik, men även gå med i vårt investerarnätverk. Du får även fritt inträde på alla våra entreprenörsträffar och månatligt dealflow med impact-bolag som just nu tar in kapital, utvalda av vårt dealflow-team. I Investor-medlemskapet ingår även nyhetbrevet Impact Investor Loop med tips på nya fonder (svenska och internationella), data på svenska impact-bolag och bransch-investerarnytt. Det ingår 3 seats i VC-paketet så att ni kan varva mellan personer på träffarna och i nätverket.

Vad innebär Impact Loops investerarnätverk?

Sedan Impact Loop startade hösten 2023 har vi byggt upp ett aktivt impact-community med över 4 000 impact-ledare och investerare. I vårt investerarnätverk samlas affärsänglar och VC-aktörer på regelbundna investerarträffar – både med och utan entreprenörer, där du kan utvidga ditt nätverk, hitta saminvesterare och nya portföljbolag. I vårt Investor-medlemskap ingår 3 seats så att ni kan varva mellan olika personer på träffarna (eller gå allihop).

I vårt investerarnätverk har vi medlemmar från bland annat Altor, Norrsken, PINC (Paulig Group), Södra Ädla, Almi Invest, Wallenberg, Tim Bergling Foundation, Summa Equity, Gullspång, Course Corrected VC, Industrifonden och ett stort antal affärsänglar.

Hur funkar Impact Loop Dealflow?

Impact Loops dealflow-team består av investerarna Johan Crona och Lars Videnros, som har gått igenom hundratals svenska impact-bolag och träffar varje vecka nya entreprenörer som de utvärderar.

Av dessa bolag sållar de löpande ut de mest intressanta enligt dem – och skickar ut till dig som har medlemskapet Investor via nyhetsbrevet Impact Investor Loop.

Tanken är att du som ingår i vårt investerarnätverk då får möjlighet att haka på aktuella kapitalrundor, eller som till och med redan är offentliga men där rundan stängs inom kort.

Vi tar ingen provision eller liknande och det finns inga dolda fördelar för någon, detta görs enbart som en exklusiv tjänst för våra Investor-medlemmar.

Är medlemskapen personliga?

Ja, alla Impact Loops medlemskap är personliga med en användare per medlemskap, förutom vårt Investor VC-medlemskap där det ingår 3 seats.

Kan man köpa gruppmedlemskap?

Absolut! Kontakta Emelina Seppänen på emelina@loop.se eller 076 199 51 83 så återkommer vi med ett skräddarsytt förslag.

Kan man köpa månadsprenumeration?

Alla våra medlemskap gäller för ett kalenderår och förnyas automatiskt om du inte väljer att avsluta. Du kan välja om du vill betala med kort eller faktura. Här hittar du fullständiga prenumerationsvillkor.

Har du en fråga som inte står med?

Kontakta oss så svarar vi så snart vi kan!

Kontakta support

Utvalda delar i våra medlemskap:

Daily news

Få de senaste impact-nyheterna direkt i inkorgen. I våra nyhetsbrev får du dagliga nyheter, analyser, krönikor och genomgångar av impact-branschen.

Loop sessions

Din källa till inspiration och kunskap. Här diskuterar vi branschspecifika ämnen i live-intervjuer med impact-entreprenörer och investerare.

Meetups

Bygg ditt nätverk och hitta investerare. I vårt Builder-paket har du en stående inbjudan till våra meetups där vi diskuterar finansiering, rekrytering, tillväxt och andra ämnen som rör just er bransch.

Funding

Hitta bidragen du inte visste fanns. Exklusiv tillgång till vår bidragsdatabas med hundratals sökbara bidrag från samtliga aktörer på marknaden. Varje vecka får du bidrag som passar just ditt företag.