Mobilitet

Imported item 6

Karin Ebbinghaus, vd och medgrundare, och Adam Ljungqvist, ny finanschef på Elonroad.

Elonroad har gjort klart med ytterligare en ny chef. Mobilitetsbolaget har rekryterat en ny finanschef som också tar plats i ledningsgruppen.

Reporter

Elonroad, som utvecklar vägar som kan ladda elbilar, har anställt Adam Ljungqvist som ny finanschef. Han kommer närmast från en position som europeisk “Head of Controlling Transportation” på Amazon. Dessförinnan har ahan även jobbat på mjukvarubolaget PTC.

“Jag ser verkligen fram emot att bidra till Elonroads vision om en mer elektrifierad och hållbar värld. Utmaningen och spänningen i tillväxtfasen lockar mig och jag är imponerad av resan bolaget gjort hittills”, säger Adam Ljungqvist.

Adam Ljungqvist kommer även att ta plats i Elonroads ledningsgrupp. Han ska fokusera på finansieringen av bolagets planer för tillväxt och expansion.

“Vi är oerhört glada över att välkomna Adam till Elonroad. Hans profil och erfarenhet från kanske världens största startup passar Elonroad perfekt i den tillväxtfas vi befinner oss i”, säger Karin Ebbinghaus, vd och medgrundare på Elonroad, och lägger till:

“Med sin gedigna bakgrund och djupa förståelse för finansiella strategier kommer Adam att spela en central roll i vår tillväxtresa.”

Nyligen gjorde Elonroad även klart med en ny kommersiell chef.

Reporter
Dela artikeln:

Fler artiklar:

No items found.