Mobilitet

Premiär! Mobility Loop håller dig i loopen inom mobilitet och hållbara städer

Fredrik Hånell, chef över impact-investeringar på EIT Urban Mobility och Camilla Bergman, grundare och vd på Impact Loop. Foto: Press/Elisa Sanvito

Impact Loop växer så att det knakar men ynglar också av sig. Nu växlar vi upp ännu mer med ett specialnyhetsbrev för dig som jobbar på impact-bolag inom hållbara städer och mobilitet.

Redaktör

Att över 3 000 människor skulle läsa eller följa Impact Loop varje dag hade vi aldrig kunnat drömma om – i alla fall inte med tanke på att vi startade på allvar i augusti. 

Ändå är det en fråga som kommer gång på gång: “Vad ska nästa loop handla om?”. 

Nu har vi i alla fall delvis svaret på den frågan, när vi lanserar Mobility Loop – ett specialnyhetsbrev i (minst) tio utgåvor där vi bevakar ny innovation och nya spännande bolag inom stadsutveckling och mobilitet. 

Med oss på tåget har vi EIT Urban Mobility, en europeisk organisation som främjar urban mobilitet med bland annat acceleratorprogram, riskkapital och finansiella stöd. 

Vi kickstartar första utgåvan av Mobility Loop med en kartläggning av tio heta mobility-bolag som jobbar för att skapa en mer hållbar stad. I listan får du ta del av både etablerade bolag – och ett gäng bubblare – med siffror, värderingar och investerare. 

Journalistiken i nyhetsbrevet är helt oberoende och produceras av Impact Loops redaktion, men backas av EIT Urban Mobility. 

“Impact Loops mål är att hålla ledare, entreprenörer och investerare i loopen och erbjuda en plattform för möten och kontakter som kan hjälpa impact-bolagen att växa”, säger Impact Loops chefredaktör Camilla Bergman och fortsätter: 

“Mobility-bolagen kommer vara en nyckelspelare för framtidens hållbara städer – inte bara vad gäller klimatsmarta färdmedel, utan även innovativ stadsplanering. Vi hade inte kunnat önska oss en bättre samarbetspartner för denna satsning”.

“Vi är jätteglada över att kunna främja den här typen av bevakning och stödja sektorn med de nödvändiga resurserna. Genom att samarbeta med Impact Loop når vi ut med kunskap och kan på så sätt ge tillbaka till communityt”, säger Fredrik Hånell, chef över impact-investeringar på EIT Urban Mobility. 

Innehållet i Mobility Loop kommer att vara öppet att läsa för alla (ingen betalvägg!) och kommer först ut till våra nyhetsbrevsprenumeranter. 

Nästa utgåva kommer redan om två veckor – se till att prenumerera på nyhetsbrevet för att inte missa!

LÄS MER: De vill skapa en mer hållbar stadsmiljö – 10 mobilitybolag att hålla koll på just nu

Dela artikeln:

Fortsätt läsa – kom in i loopen!

  • Håll dig i loopen med vårt dagliga nyhetsbrev (gratis!)
  • Knyt värdefulla kontakter på våra meetups
  • För entreprenörer: kurerade tips på finansiering att söka
  • För investerare: Sveriges enda nyhetsbrev för impact-investerare
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fortsätt läsa – kom in i loopen!

  • Håll dig i loopen med vårt dagliga nyhetsbrev (gratis)!
  • Knyt värdefulla kontakter på våra meetups
  • För entreprenörer: kurerade tips på finansiering att söka
  • För investerare: Sveriges enda nyhetsbrev för impact-investerare
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.